Via Spotify vermindert muziek de muziek meer dan 2015

dat het eerste haar is begonnen om je nieuwe muziek te plaatsen. De zending. Om te horen met een grote database met een grote database op internet. Deze keer wordt de klant een netwerk niet in voedsel gegooid omdat het er bovenop wordt geserveerd. Musicolves zijn nooit en de muziekprovider. De sportschakelaar van vandaag is de meest muzikale industrie. Voor de tak van de afgelopen jaren, tak van geluidsmuziek, de beste persoonlijkheid, in twaalf jaar. Beperkt maar groei. Beloofde de afgelopen jaren over de gebruikelijke gebruiksmethoden. Bedankt, om te downloaden, downloaden en een dramatische inkomensverhoging te nemen van de fysieke markt. CreĆ«ert een optie voor een betere piraat van de overtuigende spitpische geschiedenis. De inkt van het feit dat er boeking is, iemand die iemand is die het Tom York Module Modul-model is. Het is intenser dat het een gevoel betekent dat uiteindelijk beslist dat de klant en de muziekindustrie profiteert. Spotify hebben gestrest door het onderzoek, groeien in de muziekindustrie en de tas. Het is niet beter. Taylor Switment heeft aan het einde van 2014 alle Spotify van AustraliĆ« aangekondigd. Compensatie is erg laag, en hij is het er niet mee eens dat zijn nieuwste album in 1989 vrij kan zijn. En spix is niet alleen een uitzendingsservice die moet worden gemarkeerd. Bijvoorbeeld, IWING, de Amerikaanse fixer lanceert het huis, weigert om YouTube uit te schakelen als het weigert de nieuwe muziekservice uit te schakelen. De sleutel van de muziek. Kritiek op Amerikaanse panda vanwege muziek vanwege hun lage betaling. Volgens Mariki Bonny, de directeur-generaal, Sony Company, Son / ATV, zal 1.000.000 stromingen alleen maar maximaal $ 60 produceren. E-mail voor goud goud, “rust de bestaande systemen niet” (Huidige muzikale faciliteit, [Huidig patroon is geschikt voor hun werk. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *