Hoe moet ik doen? U hebt vele redenen die CD-particulier en bedrijf maken.

Mogen de spelers in een groep en je een nummer (of zelfs een BD, die je wilt bevorderen die het bedrijfsaanbod tussen je potentiĆ«le klanten wil bevorderen en besluit om de CD te gebruiken. Om de een of andere reden wil dat iemand professioneel omgaat. Ga naar een professioneel bedrijf, daarom is de eerste stap om een teef te vinden die je kan regelen. Bijvoorbeeld. een CD- of bandfabriek. Je kunt daar gemakkelijk gaan, CD maken en een CD heeft. Maak een CD voor een algemeen CD-formaat op uw CD. De moderne technologie en productmethoden die worden gebruikt. Het resultaat is dat de meeste dingen altijd worden afgeleverd. Geluid, video of gegevens? Wat er ook gebeurt op uw CD’s en hoeveel verkeer u wilt. CD-CDC-gerecht, druk op de belangrijkste principes Belangrijke principes. Uw nieuwe CD-persen worden gemaakt door Stamina. Verplichte gegevens aan CD’s worden rechtstreeks op CD ingedrukt. Een plastic CD en opnieuw, re-laser, CD-spelers worden weergegeven door de laser. PVC Grenol is heet en verwijderd in een spons. De gegevens-CD is ingedrukt en de afbeelding wordt later met de laag verwerkt. Maak een CD: verschuldigd met het juiste pakket en afdrukken, is uw CD erg mooi. Als het niet aantrekkelijk is, wordt het niet door anderen gekocht. Zorg er dus voor dat je je nieuwe CD geeft met een prachtig pakket en een prachtig pakket met een prachtig pakket en een mooie druk. Geef je eigen ontwerp of verras zichzelf. Op deze manier garandeert u dat u populair bent in uw CD-winkels in uw CD-winkel. Een geldige distributie maken nadat CDCD ook uw CD wil om op het juiste netwerk te betalen. Zorg ervoor dat uw CD met alle soorten radiostations. Als u een professioneel bedrijf kiest om te betalen (bijv. CD, CD, CD, CD en MUZIEK), is het u duidelijk. Het is ook belangrijk om de nodige SRC-code te hebben. Nu weet je wat er gebeurt om een CD te krijgen. Als niet het feest correct is, heeft het geen moeite om uw CD te maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *